Ανθοπωλείο Frentzos Flowers
Είκοσι πέντε χρόνια τώρα στο Ανθοπωλείο «Frentzos Flowers» από γενιά σε γενιά στολίζουμε με λουλούδια, ανθοσυνθέσεις, ειδικές κατασκευές, επαγγελματικά δώρα, σπάνια άνθη και φυτά, τις ωραιότερες στιγμές αμέτρητων πελατών και φίλων, επώνυμων και ανώνυμων.  Καλύπτουμε τις ανάγκες σας, ικανοποιούμε τις απαιτήσεις σας σε όποια προσωπική ή επαγγελματική δραστηριότητα, δημιουργούμε συνθέσεις και παράλληλα επενδύουμε σε σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο.

Με πρώτη ύλη το λουλούδι, από τα πλέον σπάνια, έως τα πιο γνωστά, και «περιτύλιγμα» την πολύχρονη μας παράδοση, είμαστε κοντά σας, με μοναδικές προτάσεις ανθοστολισμών και διακόσμησης, για να μείνουν αξέχαστες οι σημαντικές στιγμές της ζωής σας, στο σπίτι, την επιχείρηση ή οπουδήποτε αλλού επιθυμείτε.

Το Frentzos Flowers είναι ένα ανθοπωλείο στην Αγία Παρασκευή Αττικής, με παρουσία σε κάθε άκρη του λεκανοπεδίου αλλά και εκτός αυτού, τώρα πλέον και στο internet με on line αγορές λουλουδιών.

Η εταιρεία μας με την επωνυμία Frentzos Flowers είναι ένα μοντέρνο και άρτια οργανωμένο ανθοπωλείο που ειδικεύεται στη δημιουργία ποιοτικών και πρωτότυπων ανθοσυνθέσεων με ολόφρεσκα λουλούδια που παραλαμβάνουμε καθημερινά από την Ολλανδία.

Την εταιρεία μας χαρακτηρίζουν οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που διεκπεραιώνονται με ταχύτητα, αξιοπιστία, ασφάλεια και εχεμύθεια

Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση τόσο των πελατών μας όσο και των αποδεκτών των δώρων. Για το λόγο αυτό λειτουργούμε με επαγγελματισμό αλλά και μεράκι ώστε να είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη.